Skip to content Skip to footer
Vierumäen matkakeidas ylpeänä esittää:

Monipuolisen palvelun taukopaikka!

Vierumäen Matkakeitaalla hoituu samalla käynnillä monta asiaa! Ruokailun tai virkistävän kahvihetken lisäksi voit mm. tehdä ruokaostoksia marketissamme, tankata tai ladata autosi, lotota tai veikata, hakea pakettisi yms. Lue alta tarkemmin palveluistamme ja poikkea asioimaan asemallemme!

Marketistamme löydät elintarvikkeeet, autotarvikkeet, erilaiset lahjatavarat, kukat ja muut tupaantuliaiset sekä Runebergin Makeistukun makeiset.

Vierumäen Matkakeitaalla on kaksi esitystekniikalla varustettua kabinettia. Isompaan kabinettiin mahtuu 50 henkilöä ja tornikabinettiin 25 henkilöä. Valmistamme tarjoilut toivomustenne mukaisesti. Tilat soveltuvat myös yksityistilaisuuksiin. 

Kysy tarjous kokoustiloista tarjoiluineen sähköpostitse tai soittamalla. Katso yhteystiedot täältä.

Matkakeitaalla palvelemme sujuvasti niin isommat kuin pienemmätkin ryhmät. Suosittelemme kuitenkin ilmoittamaan tulostanne etukäteen ja mahdollisesti tilaamaan ruuat, jotta tauko sujuisi vaivattomasti. Huomioimme myös kuljettajat ja matkanjohtajat.

Ilmoitathan etukäteen ryhmän tulosta ja/tai kysy tarjous ryhmäruokailusta sähköpostitse tai soittamalla. Katso yhteystiedot täältä.

Viihtyisissä ammattikuljettajien tiloissa on suihku sekä myös saunomismahdollisuus. Sauna on Rahtari-kortilla ilmainen, ilman korttia 10€.

Matkakeitaalla on myös monipuolinen polttonestevalikoima. Mittarikentältämme saat Nesteen bensiiniä ja dieseliä sekä moottoripolttoöljyä. Meiltä löydät seuraavat laadut: Neste Futura 95 E10 ja 98 E5, Neste Futura Diesel, Neste MY uusiutuva diesel sekä MPÖ. Maksu käteisellä, kortilla tai Neste-äpillä. Matkakeitaalla on myös Truck+ piste ja -tankkaus.

Matkakeitaalla voit myös ladata sähköauton akun. Meiltä löytyy Neste MY suurteholatausasema 600 kW ja kaksi 22 kW Type 2 -latauspistettä sekä 8-paikkainen Tesla Supercharger.

Matkakeitaalta löydät runsaan valikoiman nestekaasua grillaukseen sekä moneen muuhun tarpeeseen.

Matkakeitaalta löytyy Matkahuollon pakettiautomaatti.

Meillä voit kätevästi itse tarkistaa renkaiden ilmanpaineet tai lisätä vettä lasinpesunestesäiliöön.

Lapset viihtyvät mainiosti leikkikeitaassamme joko sisällä tai kesäisin myös ulkona!

Karavaanareille sähköparkki 10€/vrk.

Matkakeitaalla saat nostettua käteistä Otto-automaatista.