Skip to content Skip to footer

Tietosuojaseloste

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tämä on Kausalan Matkakeidas Oy:n, Vierumäen Matkakeidas Oy:n ja Hollolan Matkakeidas Oy:n EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Viimeisin muutos 1.2.2023.

Rekisterinpitäjät

Kausalan Matkakeidas Oy
Sitikkalantie 5
47400 Kausala

Puh. 040 717 1331
kausala@matkakeidas.fi
www.matkakeidas.fi

Y-tunnus: 0722986-0

Vierumäen Matkakeidas Oy
Tervalammentie 1
19110 Vierumäki

Puh. 03 718 2197
vierumaki@matkakeidas.fi
www.matkakeidas.fi

Y-tunnus: 2368858-1

Hollolan Matkakeidas Oy
Hopeakalliontie 2
15880 HOLLOLA

Puh. 044 722 4044
hollola@matkakeidas.fi
www.matkakeidas.fi

Y-tunnus: 2769183-3

Rekisteristä vastaavat henkilöt

Kausala ja Hollola: Aarto Rajakko

Vierumäki: Joni Käkelä

Rekisterin nimi

Kausalan Matkakeidas Oy:n asiakasrekisteri

Vierumäen Matkakeidas Oy:n asiakasrekisteri

Hollolan Matkakeidas Oy:n asiakasrekisteri

Asiakasrekisterin käyttötarkoitus

Asiakasrekisteriä käytetään ensisijaisesti Kausalan Matkakeidas Oy:n, Vierumäen Matkakeidas Oy:n ja Hollolan Matkakeidas Oy:n asiakkaiden tilausten ja varausten käsittelyyn ja tilaustietojen arkistointiin. Tietoja voidaan käyttää myös markkinointiviestintään ja sen kohdentamiseen Kausalan Matkakeidas Oy:n, Vierumäen Matkakeidas Oy:n ja Hollolan Matkakeidas Oy:n asiakkaille. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimassa ja edellyttämissä rajoissa.

Asiakasrekisterin tietolähteet ja sisältö

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta, jotka asiakas on itse ilmoittanut tilausvaiheessa, yhteyslomakkeella tai ryhmävarauksen tehdessään.

Asiakasrekisteri sisältää seuraavat asiakkaan tiedot:

Asiakkaan etu- ja sukunimi
Sähköpostiosoite
Postiosoite
Puhelinnumero
Tilaushistoria

Asiakasrekisterin tietojen luovutus ja salassapito

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu. 

Rekisterin tietoja ei luovuteta tai myydä kolmansille osapuolille. Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa tai pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä. Pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle.

Google Analytics

Käytämme sivustolla Google Analyticsiä anonyymien kävijätietojen raportoimiseksi. Tällöin mitään henkilökohtaista dataa ei tallenneta. Jos haluat tutustua Google Analyticsin periaatteisiin ja kuinka se käsittelee kävijätietoja, klikkaathan tänne: Google Analytics Opt-out.